Държавните ръководители на либералите се срещнаха днес в Брюксел, преди Европейския

...
Държавните ръководители на либералите се срещнаха днес в Брюксел, преди Европейския
Коментари Харесай

Илхан Кючюк пред либералните лидери: Сигурността на нашите държави е приоритет

Държавните ръководители на либералите се срещнаха през днешния ден в Брюксел, преди Европейския съвет, за да обсъдят руската военна експанзия против Украйна, тематиките за сигурността и защитата и идните европейски избори през 2024г.

Под наслов " Напред към 2024г. " демократичните водачи дискутираха войната в Украйна и сигурността на Европа. Лидерите изрично обявиха, че ще продължат напъните в поддръжка на украинския народ. 

„ Ситуацията изисква от нас цялостна взаимност и либералите поддържат украинския народ от началото на войната, само че ние заставаме и зад тези демократично настроени жители на Русия, които се борят за независимост и друго бъдеще на страната. Голямата задача пред всички нас - водачи на демократични европейски партии, демократични министър-председатели и еврокомисари е да се движим напред като общественост, учредена на споделените ни полезности, демократична визия и схващане към проблемите на европейските жители. “, съобщи Кючюк при разкриване на срещата.

Участие в лидерската среща на либералите взе и ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който съобщи безапелационната си позиция, в поддръжка на Украйна и украинските жители.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР